Nieuwe inkom- en onthaalruimte geopendNa bijna 1 jaar van grote verbouwingswerken is de nieuwe inkom- en onthaalruimte van AZ Sint-Jozef Malle geopend. 

De inkom- en onthaalruimte is niet alleen een pak groter, maar onderging ook een volledige facelift. U zal merken dat uw bezoek aan ons ziekenhuis aangenamer, sneller, eenvoudiger en efficiënter zal verlopen.


De belangrijkste verbeteringen voor u op een rij:

  • De aanrijroute tot aan de inkomdeuren is heraangelegd, waardoor een veilige “kiss & ride”-zone werd gecreëerd vlak voor de deur van het ziekenhuis. U kunt zo dus vlak voor de deur worden afgezet. In de loungeruimte – met zicht op de “kiss & ride”-zone – kunt u rustig wachten op uw vervoer.
  • Aan het algemeen onthaal kunt u als bezoeker eenvoudig informatie krijgen over op welke kamer u moet zijn. 
  • Als patiënt kunt u terecht aan één van de zes bemande loketten, zowel voor ambulante zorg (zonder verblijf) als voor geplande opname.
  • Als patiënt kunt u ook terecht aan een digitale inschrijvingskiosk, waar u zich door middelen van uw identiteitskaart snel kan aanmelden voor ambulante zorg. Ook met een Assurcard kunt u hier terecht.
  • Om het wachten zo vlot mogelijk te laten verlopen, neemt u uit de ticketautomaat een volgnummer. Als dit volgnummer op het scherm verschijnt, is het uw beurt. Intussen kan u rustig plaatsnemen in de comfortabele wachtzaal.
  • Bent u rolstoelgebruiker? Dan kan u ook vlot terecht bij alle loketten, de digitale inschrijvingskiosk en de ticketautomaat.
  • Om uw weg doorheen het ziekenhuis duidelijker te maken, is de bewegwijzering volledig aangepast. Wij werken voortaan met een combinatie van kleuren en nummers. Uw routenummer is meteen ook uw kamernummer of de locatie waar u voor onderzoek of consultatie wordt verwacht.
  • Tot slot heeft ook onze ombudsdienst een plaats gekregen in de inkom- en onthaalruimte. Heeft u een opmerking, verzuchting of klacht? Dan kan u hier terecht.


Wij zijn trots dat wij u mogen ontvangen in dit kader en hopen uw ziekenhuisbezoek zo aangenaam mogelijk te maken.