Onze Marinio verkozen tot 'Schoonmaker van het Jaar 2017'


De jury van de Golden Service Awards heeft onze schoonmaker Marinio Babel verkozen tot 'Schoonmaker van het Jaar 2017'. Hij werd geselecteerd op basis van een bezoek aan ons ziekenhuis én criteria zoals inzet, betrokkenheid, motivatie, opleiding, ervaring en kennis(overdracht).

Elke medewerker in het ziekenhuis is een onmisbare schakel in het zorgproces rond een patiënt. Marinio is één van hen en zijn job als schoonmaker is belangrijk om patiënten het comfort te geven dat ze verdienen. We willen jullie daarom zijn verhaal niet onthouden. In dit interview met Marinio en collega's leest u waarom hij de titel van 'Schoonmaker van het Jaar' verdient.

De Golden Service Awards reiken de prijs voor 'Schoonmaker van het Jaar' jaarlijks uit. De verkiezing staat open voor alle schoonmaakbedrijven (van klein tot groot) en eigen schoonmaakdiensten van organisaties en instellingen in België en Nederland. Meer weten over de 'Schoonmaker van het Jaar'-verkiezing? Surf naar http://goldenserviceawards.nl/

 

Enkele impressies van Marinio zijn avond en verwelkoming als 'Schoonmaker van het Jaar 2017' in het ziekenhuis door zijn team.