Ambitieus algemeen ziekenhuis
Wie zijn we?

AZ Sint-Jozef in Malle is een ambitieus algemeen ziekenhuis, gelegen in de Voorkempen. Als grote speler in het regionale zorglandschap bieden we de algemene tweedelijnszorg en een waaier aan specialisaties aan. Professionele én warme zorg: daar staan wij voor! Bijna 800 medewerkers en een 125-tal artsen zetten zich hier dagelijks voor in.

Bijzondere medische diensten

Als zware medische diensten beschikt AZ Sint-Jozef in Malle over een dienst nucleaire geneeskunde, een dienst voor chronische hemodialyse, collectieve autodialyse, peritoneale dialyse thuis en een functie intensieve zorg. We hebben een erkende functie voor gespecialiseerde spoedgevallenzorg met Mug en Klinimobiel en zijn ingeschakeld in de dienst 100. De dienst medische beeldvorming beschikt over een hoge definitie CT-scanner; daarnaast is er de klassieke radiologie en echografie. AZ Sint-Jozef heeft een erkende dienst voor cardiale revalidatie.

Dagziekenhuis

Daarnaast beschikken we over een stevig uitgebouwd dagziekenhuis, waar patiënten terecht kunnen voor ambulante zorg. Ruim 53 % van alle opnames gebeurt trouwens in het dagziekenhuis.

Specifieke prorgamma's

Met specifieke programma's zoals bijvoorbeeld Borstkliniek Voorkempen of het dementieproject krijgt de patiënt een adequate behandeling en begeleiding.


Meer weten?

>> meer over beleid
>> meer over samenwerking

In cijfers
Lees meer

Historiek
Lees meer

Jaarverslag
Lees meer