ParkerenAZ Sint-Jozef beschikt over een ruime bezoekersparking. U bereikt de bezoekersparking via de Oude Liersebaan 4, Malle.

Parkeer a.u.b. op de daarvoor voorziene plaatsen en neem de verkeersregels in acht. Onze stewards voeren dagelijks controle uit op foutparkeerders.


Tarieven

Eerste 20 minuten gratis
Tot 1 uur 2 euro
Tot 2 uur 3 euro
Tot 3 uur 4 euro
Tot 4 uur 5 euro
Tot 5 uur 6 euro
Max. per dag 6 euro
Weekabonnement 15 euro
Maandabonnement (enkel voor patiënten kinesitherapie, oncologisch daghospitaal en geriatrisch daghospitaal) 20 euro
Personen met een beperking (op vertoon van officiële blauwe parkeerkaart aan het onthaal) gratis
Verlies ticket 6 euroHoe werkt betalend parkeren?

Neem een parkingticket aan de slagboom. Druk hiervoor op de knop. De slagboom zal opengaan bij het nemen van een ticket. Neem dit ticket mee naar binnen.
Voor u het ziekenhuis verlaat, betaalt u met dit ticket de parking aan één van de betaalautomaten. U vindt deze in de inkomhal en ter hoogte van medische beeldvorming. U kunt betalen met een bankkaart, munten of biljetten.
Bij betaling wordt uw ticket gevalideerd. Met het gevalideerde ticket kunt u (tot max. 20 minuten na betaling) de slagboom aan de uitrit van de parking openen.

 


Week- of maandabonnement

Vraag naar een week- of maandabonnement bij onze onthaalmedewerkers.


Ticket verloren?

U kunt een nieuw ticket kopen aan de betaalautomaat.


Kiss & Ride-zone

Minder mobiele patiënten of bezoekers kunnen gebruik maken van de in- en uitstapzone vlakbij de hoofdingang. U bereikt deze zone via de oprit aan de hoofdingang. De gratis parkeertijd is dan max. 15 minuten. U kunt dus binnen de 15 minuten dit deel van de parking, zonder betaling, verlaten. U rijdt buiten langs de bezoekersparking.