Voorstelling AZ Sint-JozefWie zijn we?

AZ Sint-Jozef in Malle is een ambitieus algemeen ziekenhuis, gelegen in de Voorkempen.
Als grote speler in het regionale zorglandschap bieden we de algemene tweedelijnszorg en een waaier aan specialisaties aan.
Professionele én warme zorg: daar staan wij voor! Ruim 700 medewerkers en een 110-tal artsen zetten zich hier dagelijks voor in.
Centraal staat de respectvolle onderlinge omgang, waardoor iedereen zijn opdracht ten volle kan realiseren in een professionele en tegelijk familiale omgeving.

AZ Sint-Jozef maakt deel uit van de vzw Emmaüs, waarin 6.000 medewerkers antwoord bieden op diverse zorgvragen en dit in een groot netwerk van voorzieningen in de provincie Antwerpen. Zo kunnen we, als speler op de gezondheidsmarkt, de troeven van zowel een kleinschalige organisatie als van een groter netwerk uitspelen.


Waar staan we voor?


Warme zorg

Warme zorg bieden, is de beleving van de patiënt en zijn familie centraal stellen in het eigen handelen. Het is een sfeer in het ganse ziekenhuis scheppen, waarin angsten en onzekerheden verminderen of soms zelfs verdwijnen. Dit vraagt een voortdurende warme betrokkenheid en alertheid van al onze medewerkers.


Professioneel handelen

Daarnaast staat het professioneel handelen: een handelen waarin de medewerker zijn vakdeskundigheid combineert met persoonlijke betrokkenheid. Zo doet hij/zij al het mogelijke om in elke situatie steeds de best mogelijke zorg of dienst te verlenen en continu op zoek te gaan naar mogelijkheden om zijn/haar competenties (verder) te ontwikkelen.

Wetende dat de patiënt en zijn familie vooral de dienstverlening zal beoordelen en onthouden, is het cruciaal om hierop in te zetten. Wij willen (potentiële) patiënten blijvend aantrekken door een goede reputatie en PR op te bouwen die hierop gebaseerd zijn.


Waar gaan we voor?

Het is onze ambitie uit te blinken in de combinatie van warme zorg en professioneel handelen. Zo willen we onze positie als autonoom algemeen ziekenhuis, dat tweedelijnspathologie aanbiedt aan de bevolking van onze regio, handhaven en verstevigen.


Wil jij hieraan meewerken?

Bekijk dan onze vacatures of ga aan de slag als vrijwilliger!

Onze troeven

Ontdek ze!

Onze vacatures

Bekijk