Borstkliniek Voorkempen site AZ Sint-JozefDe Borstkliniek Voorkempen is een samenwerking tussen AZ Sint-Jozef en AZ Klina (Brasschaat).

Met een multidisciplinair team van 22 artsen en 12 paramedici behandelen we jaarlijks meer dan 250 nieuwe patiënten met borstkanker. Daarbij werken we nauw samen met huisartsen, patiëntenorganisaties, gemeenten en screeningsprogramma’s onder de verantwoordelijkheid van het Lokaal Gezondheidsoverleg.
 
We streven elke dag naar een totaal geïntegreerde zorg: van screening over diagnostische oppuntstelling en behandeling tot psychosociale ondersteuning.

Onze borstkliniek mag dan een samenwerking van twee ziekenhuizen zijn, onze aanpak is eenduidig. In de loop der jaren hebben AZ Sint-Jozef en AZ Klina alle fases in de borstkankerbehandeling naadloos op elkaar afgestemd:  diagnose en behandeling, samenwerking met huisartsen, revalidatieprogramma’s, klinische genetica en psychosociale begeleiding.
 
Dankzij onze gestroomlijnde manier van werken maakt de Borstkliniek Voorkempen deel uit van het Europese Breast Centers Network en heeft het een EUSOMA-erkenning. De Associatie Borstkliniek Voorkempen is bovendien erkend door de overheid.

>> meer info over de Borstkliniek
>> lees de infobrochure over de Borstkliniek
>> bekijk de resultaten van de Borstkliniek m.b.t. borstkankerbehandeling


Team


Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via het rechtstreeks nummer van Borstkliniek Voorkempen 03 380 21 03 of via het centraal afsprakennummer 03 380 20 30.

Alle nieuwe patiënten met borstkanker worden gegarandeerd binnen de 24 tot 48 uur gezien.


Infofolders